Allrams höjdarpaket

Dockan Allram Eest ledde programmet tillsammans med sin sidekick, DJ:n Tjet. Allram ledde några år tidigare TV-programmet Allram Eest tecknat, vars studio hade en del likheter med julkalenderns. Julkalendern utspelar sig i en liten stuga ute i skogen där Allram och Tjet presenterar dagens höjdarpaket. Ett paket öppnas varje dag och i paketet visas ett avsnitt av TV-serien Höjdarna. Efter avsnittet öppnar Allam och Tjet dagens lucka.

Vid nästan varje lucköppning frågar Tjet varför kalendern bara har 23 luckor. Anledningen till detta avslöjas först på julafton då hela kalenderns framsida tas bort som en enda lucka och visar en stor bild på alla höjdarna.

Precis som i Allram Eest tecknat är Habib tekniker och Mercedes medhjälpare som bär in och ut saker ur studion. I Allram Eest tecknat satt Habib ett kontrollrum, men i julkalendern fick han sitta i kylan utomhus vid ett kontrollbord och titta in genom ett fönster.

Jag tycker själv att det här är en av de sämsta julkalendrarna ever. Även om jag var liten när den sändes så hatade jag den. Vad tyckte/tycker ni?Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0