Då var det slut på julkalendern

Jaha nu är årets julkalender över. Vad tyckte ni om den? Ja själv tycker att den spårade alldeles för mycket när de kom till grottan och greven kom tillbaka. Jag som älskar den första kan inte förstå varför greven vart ung igen och så hade han nått tix problem som var jätteirriterande! Jag tycker att den vart sämre och sämre men det var kul att hela familjen Olsson kom tillbaka :)

Men vad tyckte ni om den då? :)


Mamma Astrid och melitta

Ni som såg dagens avsnitt såg ju att Astrid och melitta kom tillbaka :) jag visste inte att melitta skulle komma tillbaka så det var en glad överraskning och hon hade fått barn. Undrar om det är Måns barn, brevbäraren från första filmen som melitta blir tillsammans med ;) jag blir lila glad varje gång nån gammal kommer tillbaka! Men jag tycket att det börjat gå till överstyr nu med alla grottor och olika rum och greven som kom tillbaka. Jag gillar inte alls denna julkalender lika mycket som den förra men den går ju att kolla på. Och vad tycker ni om att man måste ha sett den första för att förstå vissa delar som att skådespelarna kommer tillbaka och de pratar om dioda och greven och det? Jag tycker att det ska va lite mindre sånt så att de yngre förstår men annars är det super kul att de kommer tillbaka :)


Mamma Astrid kommer också tillbaka

Nu har jag fått reda på att även mamma Astrid kommer tillbaka och det är kul att så många återses i den nya.

Sanna Persson - Mamma Kicki i Mysteriet på Greveholm Grevens återkomst

Sanna Persson,  föddes den 18 augusti 1974. Hon  är en svensk komiker och skådeseplare.

Sanna Persson började sin komikerbana inom Lunds studentliv. Hon tillhörde den första generationen av den kvinnliga spexensemblen Boelspexarna och har också medverkat i flera karnevaler, bland annat i en större roll i karnevalsfilmen Vaktmästaren och professorn (2002). 

På riksplanet torde hon vara mest känd från TV-serierna HippHipp  Extra allt och Anders och Måns. Tillsammans med herrarna i det sistnämnda programmet, Anders Johansson och Måns Nilsson, har hon också spelat krogshow i Malmö samt hållit i invigningen av Malmöfestivalen 2005. Förstärkta med Josefina Johansson utgjorde Sanna, Måns och Anders under en period även Humorkollektivet Ivan Lendl.

Nyåret 2005-06 spelade Sanna Persson med i En sorts nyårskabaré i Malmö tillsammans med bland andra Mikael Wiehe och Gonzalo del Rio Saldias. Julen 2006 medverkade hon i HippHipp-gängets "julkalender" Itzhaks julevangelium på SVT och under hösten 2007 kunde hon ses i pjäsenKalla det vad fan du vill på Malmö Dramatiska Teater.

2006 läste Sanna Persson Halapi in Marjaneh Bakhtiaris roman "Kalla det vad fan du vill" som ljudbok för förlaget HörOpp! 2008 läste hon även in Bakhtiaris nästa roman, "Kan du säga schibbolet?", som ljudbok för förlaget Ordfront Ljud.

 

 


Här är en del av Leifs återkomst

 
Vad tror ni om detta? :)

Leif, Ivar och Lillan gör comback!

Någon som såg avsnittet igår när Lillan kom tillbaka? Jag såg det och vart väldigt överraskad, på ett positivt sätt för det var bra att det var samma skådespelare och det är roligt att se någre gammla ansikten :)
 
Vad tycker ni om detta? Jag har läst att även Leif och Ivar kommer tillbaka och det glädjer mig för som ni kanske har läst så älskar jag första Mysteriet på Greveholm.
 
Här är avsnittet me Lillan :)
 
 

Julkul men Staffan och Bengt


Årets julkalender anmäld 7 gånger

Detta stod idag i Aftonbladet


Dagens dialog

Dagens dialog kommer igen ifrån kaspar i nudådalen :)
Det är första avsnittet när Lisa kommer ut från Ragnars affär med ett glas vatten till kaspar.

Agneta åhman: akta pälsen!
Lisa: vadå den tål vell vatten eller har du sett en Björn med paraply nån gång?


Vad tycker ni?

Nu har det ju gått några avsnitt av julkalender och vad tycker ni om den hittills? Jag rycker att den är helt okej. Till en början trodde ju jag att den skulle vara jätte dålig men det tar jag tillbaka nu för den är ganska bra. Men jag som är ett jätte stort fan av den första mysteriet på greveholm så gillar jag ute att inuti slottet så ser det inte lika bra ut och handlingen är nästan samma men den blir nog bättre med tiden :)

Så, vad tycker ni om den hittills? :)


RSS 2.0